📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Granulinis grilis Traeger Timberline 1300 - itin talpus!

Granulinės kepsninės - grilių pasaulio ateitis

Jeigu mėgstate kepti ant medžio anglių ir užuosti tą nuostabų dūmo kvapą patiekaluose, tačiau jau pavargote nuo to, kad nuolat reikia gaudyti temperatūrą - jūs tiesiog privalote išgirsti apie granulinius griliusBūtent jie yra tobulas sprendimas jums. Ir tikrai ne veltui vadinami barbekiu pasaulio ateitimi.

Kuo ypatingos granulinės kepsninės?

Angliškai dar vadinami pellet griliai pasižymi technologija, kurios metu specialioje degimo kameroje yra deginamos medžio granulės. Dėl specialaus jų sumalimo laipsnio ir tankumo, tiesioginio degimo jos išskiria daug kaitros. Tai leidžia jums pasiekti net iki 260 °C temperatūrą ypač greitai, todėl jums nereikės ilgai laukti kol grilis bus paruoštas kepimui.

Greičiausiai jau spėjote pagalvoti, jog šiose kepsninėse parūkyti sudėtinga. Tačiau tikrai galite dėl to nepergyventi! Medžio granulės, skirtos šiems griliams, ne veltui yra skirtingų skonių - vyšnios, obels, hickory (karijos), mesquite (meskitas). Degdamos jos ne tik sugeneruoja karštį, tačiau ir skleidžia dūmą. Juk tai ta pati malka, kurią dedame į laužą, tik šiuo atveju ji suformuota į granules. Ko gero ne vienas puikiai pamename šašlykus, keptus virš žarijų, paruoštų iš obels ar kitų vaismedžių malkų. Nepakartojamas skonis ir kvapas, tiėsa? Būtent tokiu, autentišku kvapu ir leidžia pasimėgauti granuliniai grilliai. 

Verta paminėti, kai kurios granulinės kepsninės, pavyzdžiui, TRAEGER, turi sustiprinto dūmo funkciją Super Smoke, kurią įjungus specialiais nustatymais sukuriamas dar didesnis dūmų srautas.

Ir tai dar ne viskas - juk kalbame apie išmanius grilius! O technologijos ateina ir į grilio pasaulį. Štai, pavyzdžiui, TurboTemp® sistema, kuria pasižymi TRAEGER gamintojo griliai, leidžia jums nesukti galvos dėl to, kad atidarius grilio dangtį jūs neteksite dalies šilumos. Ši funkcija automatiškai trumpam padidina kaitrą tam, kad atstatytų jūsų nustatytą kepimo temperatūrą.

O jeigu aš esu visiškai žalias grilių pasaulyje?

Granulinės kepsninės susilaukė tokio didelio susidomėjimo dėl to, jog su jomis kepimas - neįtikėtinai paprastas. Jums pakanka tik įpilti granulių, nustatyti reikiamą temperatūrą, palaukti keletą minučių kol grilis įkais ir dėti maistą kepti. Temperatūrą grilis palaikys pats - panašiu principu, kokiu ją palaiko namuose esanti orkaitė. Tik šiuo atveju jūs galėsite pasimėgauti tikru dūmu ir buvimu atvirame lauke. Ir jokio vargo su pelenų valymu, dūmais įkuriant anglis, pašaliniais kvapais, spragsinčiomis žarijomis ar vaikščiojimu į lauką darinėti grilio sklendes.

Granuliniai griliai būna komplektuojami su jau integruotais mėsos temperatūros matavimo zondais, todėl ir pačio kepimo procesą galėsite kontroliuoti itin paprastai. Termometrų adatos ir jų jutikliai temperatūrą perduoda į grilio valdymo pultą ar netgi ir į jūsų mobillųjį telefoną. Jums nereikės išmokti naujų triukų tam, kad galėtumėte tiesiog skaniai išsikepti plėšytą kiaulieną ant grilio ar pasičirškinti šonkauliukų - palikite visą darbą granuliniui griliui.

Valdykite grilį ne tik lengvai, bet ir išmaniai

Visos TRAEGER granulinės kepsninės turi galimybę nustatyti norimą temperatūrą kepimui. Kai kurie griliai turi sukamą ratuką su tam tikrais lygiais (pavyzdžiui, PRO 22 Blue modelis), kurie leidžia pasirinkti jūsų norimą temperatūrą iš keleto variantų.

Granulinis grilis Traeger Pro 22 Blue

Naujesnio modelio TRAEGER granuliniai griliai turi galimybę reguliuoti norimą temperatūrą ir stebėti mėsos vidinę temperatūrą naudojant skaitmeninį valdiklį. Tokiu būdu galėsite 5 °C tikslumu pasirinkti, kokiame tiksliai karštyje norėtumėte kepti - tai pravers tiems, kurie mėgsta tikslumą. Tokį D2 Controller valdiklį turi Pro 575, Pro 780 grilių modeliai.

D2 Controller valdiklis

Šis valdiklis pasižymi WiFIRE® technologija, kuri leidžia grilį valdyti ir informaciją apie jį matyti nepriklausomai nuo jūsų buvimo vietos. Todėl galite įdėti maistą į granulinę kepsninę, nustatyti norimą režimą ir palikę grilį būti namuose ar su kompanija: visą jums reikalingą informaciją apie kepimą matytsite savo telefone!

Specialią tam skirtą nemokamą TRAEGER App programėlę galite įsidiegti ir į išmanųjį telefoną, ir į APPLE Watch išmanųjį laikrodį. Programėlė jums praneš ir apie grilio būklę; visada žinosite, kada grilį valyti; kiek granulių yra likę talpykloje (ši funkcija prieinama tik jeigu turite granulių sensorių).

Programėlėje rasite daugiau negu 1600 receptų, sukurtų specialiai TRAEGER granuliniams griliams. Be to, pasirinkus pageidaujamą receptą, telefonas perduos reikiamas temperatūras ir nustatymus į jūsų kepsninę. Šioje aplikacijoje receptai veikia tarytum programos griliui - jums tereikia turėti ką kepti, o visas kitas instrukcijas jūs gausite į savo telefoną, kuris perduos nustatymus granulinei kepsninei.

Traeger Ironwood ir Timberline modeliai pasižymi panašiu valdikliu, tik jame yra daugiau funkcijų, pavyzdžiui, padidinto dūmo Super Smoke funkcija arba laikmačio funkcija.

D2 Direct Drive valdiklis su Super Smoke

Kviečiame sekti naujienas - apie šiuos grilius ir jų inovacija mes dar tik pradėjome pasakoti! Jie išties verti kur kas daugiau dėmesio ir ne veltui planuojama, kad jie užims didžiausią pasaulinės grilių rinkos dalį ateityje. Juk kepdami savo laiką galite skirti buvimui su šeimos nariais, darbams ar tiesiog taip išsiilgtam poilsiui. 

O jeigu įdomu šiuos grilius pamatyti, pasižiūrėti kaip jie veikia ir įsitikinti jų išskirtinumais - užsukite į mūsų parduotuvę Kaune, Galindų g. 9. Turime visą jų kolekciją savo ekspozicijoje.

Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į NAUJIENOS

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.