📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Nemokamas NAPOLEON dujinių grilių pristatymas – degustacija

Nemokamas NAPOLEON dujinių grilių pristatymas – degustacija

Kviečiame į nemokamą NAPOLEON dujinių grilių pristatymą – degustaciją 2022 08 24 d. nuo 14:00 iki 16:00 val. Griliai.lt prekybos salone Kaune, Galindų g. 9.  Pristatysime įvairius Napoleon dujinius grilius, jų privalumus ir priedus. Taip pat grilinsime ant dujinio Napoleon grilio ir kviesime pasivaišinti gardžiais grilio patiekalais. Susidomėjusius prašome registruotis marketing@griliai.lt nurodant savo vardą, pavardę ir telefono nr. 

 

 

NAPOLEON – vienas iš žinomiausių pasaulyje grilių gamintojų, pasižymintis inovatyvumu bei išskirtine kokybe. NAPOLEON griliai gaminami Kanadoje. NAPOLEON griliai - iš nerūdijančio plieno, todėl yra itin kokybiški ir ilgaamžiai. Visi šio gamintojo griliai garsėja tvirtomis nerūdijančio plieno konstrukcijomis, lietais tvirtais masyviais korpusais, kurie užtikrina, jog kaitra išliks ilgiau. Taigi, NAPOLEON griliai tolygiai paskirsto karštį. Gamintojas griliams suteikia kone ilgiausias garantijas rinkoje (kai kuriems modeliams taikoma viso gyvenimo garantija, daugumai - iki 15 metų). 

 

Dujiniai NAPOLEON griliai praverčia, kai norisi greitai iškepti vakarienę sau, visai šeimai ar draugų kompanijai! Tai didelių pastangų nereikalaujančios kepsninės, kurių nereikia sudėtingai ir ilgai įkurti anglimis ar briketais – dujinis grilis greitai įkaista, kepti galima jau po dešimties minučių. Dujiniai griliai nereikalauja sudėtingos priežiūros ir pelenų išvalymo, tačiau taip pat turi galimybę sukurti tikro dūmo skonius su įstatomais dūmo generatoriais.

 

Visi NAPOLEON dujiniai griliai pasižymi šiomis savybėmis:

  • Turi patentuotas ilgaamžes ketaus arba nerūdijančio plieno vingiuotas groteles; 
  • Turi Jetfire uždegimo sistemą – tolydžiam, patvariam liepsnos uždegimui (net esant stipriam vėjui), kurio dėka visada uždegsite grilį iš pirmo karto;
  • Turi aukštesnį dangtį – telpa daugiau kepamo maisto, o pats dangtis atsidaro ir užsidaro labai lengvai.

Kontaktai pasiteiravimui: +370 676 90777  | info@griliai.lt | marketing@griliai.lt 

Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į RENGINIAI

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.