📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pagaląsk žinias su profesionalu. Tema: peiliai

Pagaląsk žinias su profesionalu. Tema: peiliai

Patogus, stilingas, ilgai aštrus išliekantis peilis - neatsiejama maisto ruošimo ne tik grilyje dalis. Tačiau kaip išsirinkti išties kokybišką peilį? Į ką reiktų labiausiai atkreipti dėmesį? Ką mums turi sakyti pardavėjo išvardinami peilio parametrai? Koks peilio dydis ir forma tinkamiausi? Kaip prižiūrėti? Kaip pagaląsti peilį ir jo nesugadinti?

Į visus šiuos (ir dar daugiau) klausimų atsakymus kviečiame išgirsti gyvai, pamokos - susitikimo metu. Be to, galėsite apžiūrėti ir pabandyti pjaustyti su mūsų atstovaujamais olandiškais STYLE DE VIE Authentique ir vokiškais OLEIO peiliais. Pamokoje bus įdomu ir naudinga visiems: ir norintiems įgyti pirmasias, ir pagilinti turimas žinias apie peilius. 

Pamoką ves profesionalus peilių ir kirpėjų žirklių galandintojas RIMANTAS LUKOŠEVIČIUS, šiuo amatu užsiiminėjantis jau beveik 20 metų. Būdamas didelis entuziastas apie peilius, jų metalus, formas ir daugybę kitų aspektų jis gali pasakoti valandų valandas!

Peilių profesionalą kalbins RYTIS MAZŪRAS - šiuolaikiškų ir profesionalių švenčių vedėjas.

 

  • Data: BIRŽELIO 2 d., trečiadienis. 
  • Laikas: pamokos PRADŽIA 16:00
  • Vieta: GRILIAI.LT firminė parduotuvė Kaune, ŽEMAIČIŲ PL. 37 (Netoli "Megos" prekybos centro, Šilainių mikrorajone. "Antėjos" pastatas. Įėjimas iš pastato ilgojo šono)

Preliminari renginio trukmė - 2h, priklausomai nuo užduodamų klausimų kiekio. Laukiame jūsų ir anksčiau: nuo 15:00 iki 16:00 kviečiame pasigardžiuoti ant naujausios itališkos šašlykinės ir COBB grilių kepamomis vaišėmis.

Renginys nemokamas. 

Dalyvių skaičius ribotas, dėl to prašome registruotis užpildant šią formą (užtruksite minutėlę): https://forms.gle/HyJQshDfYnBvRDKV9

Renginys vyks laikantis visų saugumo reikalavimų. 

 

Kontaktai pasiteiravimui: +370 676 90777 arba info@griliai.lt 

Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į RENGINIAI

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.