📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

TRAEGER granulinių grilių pristatymas / Demo diena

TRAEGER granulinių grilių pristatymas / Demo diena

Kviečiame atvykti į TRAEGER demo dieną ir susipažinti su TRAEGER granulinių grilių išskirtinėmis funkcijomis. Galėsite gyvai pamatyti kaip kepama plėšyta kiauliena ir netgi jos paragauti. Taip pat pristatysime firminius TRAEGER prieskonius iš Amerikos. TRAEGER prezentacija vyks liepos 20 d. nuo 14:00 iki 17:00 val. Jei važiuosite pro šalį anksčiau, galite užsukti jau nuo 11 val. Mielai parodysime ir pristatysime TRAEGER granulinius grilius.

Granuliniai griliai įvardinami kaip barbekiu pasaulio ateitis. Būtent šio tipo kepsninių rinkos dalis auga sparčiausiai. Ir ne veltui: jie automatizuoti, paprasti valdyti, reikalauja minimalios priežiūros ir jūsų laiko. Ir netgi valdomi mobiliuoju telefonu būnant toli nuo namų!

Patiekalai, kepti ant šio tipo grilių visuomet gardūs ir tobulai iškepti: griliuose temperatūra palaikoma automatiškai, yra integruoti maisto termometrai, o dūmas - natūralus. Juk jis išgaunamas degant granulėms - t.y. susmulkintam ir supresuotam medžiui. Nebereikia rūpintis drožlių ar kaladėlių įdėjimu: juk degant medžiui sklinda barbekiu mėgėjų taip vertinamas dūmas.

TRAEGER - granulinių grilių išradėjas. Nuo pat pirmos dienos ši JAV kompanija stengėsi barbekiu mėgėjams pasiūlyti naujausius sprendimus, diegti naujoves ir užtikrinti kuo didžiausią malonumą, be jokio vargo ruošiant maistą kepsninėse.

Šiuo metu TRAEGER - viena iš TOP3 grilio kompanijų pasaulyje. Džiaugiamės, kad mes, Griliai.lt, po ilgų derybų tapome TRAEGER Platinum atstovais! Mūsų parduotuvėje galite rasti didžiausią šios kompanijos ekspoziciją ir plačiausią asortimentą Lietuvoje.

Atvykite Jums patogiu metu, bet kada nuo 14:00 iki 17:00 val.liepos 20 d. į Griliai.lt prekybos saloną Kaune, Galindų g. 9.

Griliai lt parduotuvės adresas Kaune Galindu 9
Kontaktai pasiteiravimui:
+370 676 90777 | info@griliai.lt | marketing@griliai.lt 
Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į RENGINIAI

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.