📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Naujienos iš saulėtosios Ispanijos - Smokey Olive Wood

Naujienos iš saulėtosios Ispanijos - Smokey Olive Wood

Su Smokey Olive Wood atstovais susipažinome didžiausioje pasaulyje grilių, laisvalaikio ir turizmo parodoje Vokietijoje. Maloni, įdomi pažintis ir informacija, kurią išgirdome, mus sužavėjo. Esame laimingi, jau galėdami pasiūlyti ir jums įspūdingos kokybės produkcijos iš Ispanijos!

Smokey Olive Wood siekis - pirkėjams pasiūlyti aukščiausios kokybės medžio gaminius: įvairiausių frakcijų medieną bei lenteles rūkinimui. Mediena atrenkama itin kruopščiai, o produkcija - verta dėmesio ir savo ekologiškumu: medžių šaknys, kamienai bei šakos nuo metų ir dviejų džiovinami Ispanijos saulėje. Vėliau, juos susmulkinus ir esant poreikiui - elektra, išgaunama iš saulės energijos. Visame pasaulyje yra vos kelios tokios gamyklos!

Alyvmedžio produkcija - Smokey Olive Wood vizitinė kortelė. Gamybai naudojamos alyvmedžių šaknys. Jos neįtikėtinai kietos ir sunkios, dėl to rūksta kur kas ilgiau nei kiti medžiai ir beveik neįgeria drėgmės. O lentelės, išpjautos iš alyvmedžių, atkreipia kiekvieno dėmesį savo dekoratyvumu. Ant jų galima kepti ir pateikti maistą kone 30 kartų!

Be alyvmedžių, siūloma ir kita, mums, lietuviams, egzotiška mediena. Ko gero retas yra bandęs citrinos ar apelsino medieną. Tai -  Ispanijoje populiariausi medžiai rūkinimui ir nuo Ispanijos neatsiejamo patiekalo - paeljos ruošimui.

Daugelį sužavės ir Holmo ąžuolas. Nors ąžuolai - įprastas medis, Smokey Olive wood mums siūlo Ispanijoje augančio Holmo rūšies ąžuolo drožlių ir kaladėlių. Jeigu jums teko girdėti apie garsiasias Iberico kiaules ir visam pasaulyje liaupsinamą Iberico kumpį, ko gero nebeliks daugiau ką pridėti. Šios kiaulės maitinasi būtent Holmo ąžuolo gilėmis! 

Graikiškasis riešutas mums pažįstamas tik iš skanių riešutų, bet išbandyti jo medieną rūkinimui tikrai verta. Subtilus ir malonus aromatas tikrai skirsis nuo mums įprastų vaismedžių.

Smokey Olive Wood - vienas iš nedaugelio gamintojų, įsiklausantis į barbekiu mėgėjų ir profesionalų poreikius kalbant ir apie produkcijos kokybę, įvairovę, pakuotę ir kiekius. Asortimente - ir medžio dulkės šaltam rūkinimui, ir skirtingų frakcijų drožlės, ir medžio gabalai turintiems didesnes rūkyklas bei laužavietes. `Dujinių grilių savininkams medžio drožlės iš karto supakuotos į folijinius indelius. Didesnės pakuotės - su daugkartine juostele, o maišeliai - su langeliu, kad bet kada matytumėte kiek liko. 

Pirmai pažinčiai - teorinė lentelė susipažinimui, o išbandyti saulėtosios Ispanijos gyventojams senai pažįstamus medienos dūmo kvapus ir skonius Lietuvoje galite išsirinkę mūsų parduotuvėje

Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į NAUJIENOS

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.