📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Griliai.lt - olandų STYLE DE VIE atstovai Lietuvoje!

Griliai.lt - olandų STYLE DE VIE atstovai Lietuvoje!

 Style de Vie ženklu pažymėti rankų darbo peiliai, lentelės, peilių laikikliai bei kitos prekės jau atkreipė ne vieną mūsų parduotuvės lankytojo dėmesį ir susilaukė tik pačių geriausių atsiliepimų juos pasirinkus.

Džiaugiamės galėdami pasakyti, kad rugsėjo pradžioje griliai.lt tapo Style de Vie Authentique distributoriumi Lietuvoje!

Style de Vie Authentique buvo įkurta Olandijoje 2013 m. Asortimentą tuomet sudarė vos 7 produktai, pavadinti LAGUIOLE prekės ženklu. Dėl originalaus dizaino, puikaus kainos ir kokybės santykio, nuolatinio gaminių tobulinimo, profesionalaus bendravimo su pirkėjais kompanijos gaminiai įsitvirtino ne tik Olandijoje, bet ir kitose Europos šalyse. Šiuo metu Style de Vie produktų linijoje jau daugiau kaip 300 išskirtinio grožio gaminių!

Po Style de Vie Authentique pavadinimu glaudžiasi kiti prekių ženklai ir kolekcijos: Laguiole Style de Vie, Forged, Style de Vie, One Message Spoon and T-Bottle.

LAGUIOLE STYLE DE VIE

Laguiole Style de Vie kolekcija užburia savo unikalumu ir laikui nepavaldžia išvaizda: gruboka, tvirta tačiau tuo pačiu - klasikinė ir stilinga. Po šiuo prekės ženklu rasite sūrio peilių, vyno atidarytuvų, steikoduonos bei sviesto peilių ar universaliausių - šefo peilių pasirinkimą. Laguiole Style de Vie produkciją geriausiai apibūdintų žodžiai kokybė ir prabanga už prieinamą kainą.

FORGED

Forged vardu pavadinta ypatinga ir kiekvieno dėmesį atkreipianti rankų darbo šefo peilių kolekcija. Peiliai suskirstyti į penkias serijas: grubiąją BRUTE, subtiliają INTENSE, natūraliąją OLIVE, rafinuotą VG10 bei meniškąją KATAI. 

Didžiausią asortimentą mūsų parduotuvėje sudaro Forged peiliai. Jie yra pagaminti iš japoniško plieno, yra 58-60 kietumo pagal HRC skalę ir supakuoti į nuostabias deginto medžio dėžutes. Kadangi Forged peiliai yra gaminami tik rankomis, kiekvienas jų turi unikalų raštą, perteikiantį peilių meistro sugebėjimus. Tai viena geriausių dovanų kiekvienam grilio meistrui - tiek pradedančiajam, tiek ir patyrusiam. Peiliai ne tik įspūdingai aštrūs, bet ir ypač gražiai žiūrisi nuotraukose!



STYLE DE VIE

Style de Vie prekės ženklas apima gaminius, papildančius kitas serijas: tai ir stilingos akacijos medžio pjaustymo bei serviravimo lentelės, ir magnetiniai peilių laikikliai ar peilių dėklai. Visi jie - autentiški ir ypatingi!

Pasigaminkite arbatos iš žolelių su šiuo madingu puodeliu - mini arbatiniu. Kuriant puodelio dizainą buvo atsižvelgta ir į praktiškumą: užplikius žolelės tampa atskirtos, todėl galite mėgautis skaidria, puikiai pritraukta arbata! Dvigubas stiklas ne tik gražus, bet ir patogus: laikyti rankose nebus karšta. tai ideali dovana ir sau, ir mylimam žmogui ar kolegai.

 

ONE MESSAGE SPOON

Kaip jau sufleruoja pavadinimas, šiai kolekcijai priklauso daugiau kaip 130 šaukštelių su skirtingais užrašais olandų, anglų ir vokiečių kalbomis. 

Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į NAUJIENOS

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.